Detta är den första sidan som besökaren kommer till på er hemsida. Här bör ni skriva kortfattat vad som visas på er webbplats. Det är även lämpligt att på första sidan skriva vad som är aktuellt. Målsättningen är att försöka fånga besökaren så att han vill klicka vidare och se mer av webbplatsen, och förhoppningsvis slutligen göra affär med er. Har ni för mycket information på första sidan är risken att besökaren tycker att det ser jobbigt ut och hoppar därifrån. Har ni länkar till externa sidor, tänk då på att de skall öppna i nytt fönster/flik då vi inte vill den potentiella kunden skall komma bort från din sida.

För en konstnär skulle det kunna stå:

Välkommen till Nisses Art.

En vägg behöver inte vara tom, med Verklighetstrogna Oljemålningar kan blicken få vila på annat än tapet och fönster. Nisses oljemålningar är tack vare sin mjuka färgton och motiv lätta att placera och passar i de flesta hem.

Besök gärna mitt galleri för att se ett urval av mina målningar, flertalet är till försäljning. Ni kan kontakta mig på e-post nisse.hult@nissehultart.se för ytterligare information.

Kommande Utställningar:

Nu på söndag visas ett urval av mina tavlor på Louvren i Paris.

Därefter kommer utställningen att skeppas över till The Metropolitan Museum of Art i New York
och vara till försäljning.

 

Som ni ser så visas ett bildspel med tre med tre bilder överst på sidan, de behöver inte vara tre utan färre går bra. Till höger ser ni tre andra bilder i ett kollage. Överst ser ni även en logo framför webbplatsens namn och slogan. Dessa ändras enkelt i QBRITS-menyn, tillsammans med grundfärgen för webbplatsen. Allt finns väl beskriver i QBRITS-WP: Tema QBRITS-01/02

Som ni noterar så finns en länk till Facebook, då det är mycket vanligt socialt media. Hur man lägger in sådana funktioner finns beskrivet i QBRITS WP:Facebook

Hur ni installerar detta WordPress-exempel beskrivs tydligt på  QBRITS-supportsidor, därefter kan ni ni logga in med WordPress-kontot och välja redigera sida och ändra bilder och texter efter eget tycke, är ni QBRITS-kund hjälper vi er naturligtvis med detta. Annat bra och veta finns på QBRITS hjälp för webbplatser.