Detta är den första sidan som besökaren kommer till på er hemsida. Här bör han snabbt få insikten att han kommit rätt. Har ni för mycket information på första sidan är risken att besökaren tycker att det ser jobbigt ut och hoppar därifrån. Har ni länkar till externa sidor, tänk då på att de skall öppna i nytt fönster/flik då vi inte vill den potentiella kunden skall komma bort från din sida.

För en markentreprenör skulle det kunna stå:

 

Nisses Grävfirma AB

Vi är specialiserade på markarbeten för småhus, så som dräneringar, reparation av vatten- och avlopps-rör. Vi bygger även murar och stenlägger efter dina önskemål.

Våra arbeten utför vi i Göteborgsområdet.

 

 

Som ni ser så visas en blid överst men det är egentligen ett bildspel med tre bilder men i deta exemplet har vi bara valt en. Till höger ser ni tre andra bilder i ett kollage. Överst ser ni även en logo framför webbplatsens namn och slogan. Dessa ändras enkelt i QBRITS-menyn, tillsammans med grundfärgen för webbplatsen. Allt finns väl beskriver i QBRITS-WP: Tema QBRITS-01/02

Hur ni installerar detta WordPress-exempel beskrivs tydligt på  QBRITS-supportsidor, därefter kan ni ni logga in med WordPress-kontot och välja redigera sida och ändra bilder och texter efter eget tycke. Annat bra och veta finns på QBRITS hjälp för webbplatser.